Wat mij drijft

Ik creëer orde in complexe structuren waardoor eenvoudige(re) oplossingen ontstaan die duurzame waarde hebben.

Dit is waar ik voor sta

Ik gelóóf in het product of de dienst die ik lever of faciliteer. Ik sta voor loyaliteit, gedrevenheid, duidelijkheid en een beetje humor.

Dit is wat me drijft

Ik heb een groot hart voor projecten met een kop en een staart, die goed geïmplementeerd zijn zodat ik ze gerust kan loslaten. Diensten of producten die ertoe doen creëren en ondersteunen- daarvoor kun je me altijd wakker maken.

Dit is waar ik goed in ben

Van abstract naar concreet: uitpluizen wat een klant of team écht nodig heeft in de ondersteuning van het (werk)proces. Binnen de kaders ben ik heel creatief. Ik maak het abstracte concreet in (digitale) dienstverlening.

Dit is waar ik plezier in heb

Ik heb enorm veel plezier in het creëren van protypen. Dit doe ik het liefst in samenwerking met anderen die eenzelfde enthousiasme en inzet als ik hebben. We vertrouwen op elkaars expertise en talenten en maken met humor en een tikje ongehoorzaamheid mooie dingen. Dit beperkt zich niet tot prototyping! We leveren natuurlijk ook producten en diensten die direct hun waarde kunnen bewijzen.

Dit is wat ik uit mijn werk wil halen

Ik wil graag bijdragen aan producten en diensten die van toegevoegde waarde zijn.