Een korte beschrijving

ava_twitterWouter Bruijning, geboren 7 mei 1974. Duizendpoot, alles-aanpakker, specialist blended hulpverlening, social prototyper en soms een beetje ondernemer.

Mijn achtergrond is die van maatschappelijk werker. Ruim tien jaar heb ik alle voorkomende werkzaamheden zoals “gewone” cliëntgesprekken, outreachend weken, groepswerk en online hulpverlening gedaan. Alle opgedane kennis en ervaring gebruik ik in mijn huidige werkzaamheden die zich op het snijvlak van vakinhoud en techniek, visie en vormgeving bevinden.

Concreet betekent dit dat ik me bezighoud met de ontwikkeling van hulpverleningsvormen die voor cliënt en samenleving duurzame oplossingen bieden. Digitale techniek, visievorming, gedragsverandering bij en scholing van professionals/studenten zijn zaken waar ik me op richt. Dit doe ik door het bedenken van software, het ontwikkelen van scholingen en trainingen die ik ook daadwerkelijk geef en veel pionieren vanuit de digitale garage. Zo zijn Mijn Doelen Stellen en MijnGroepOnline ontstaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie en knutsel ik graag (ook voor anderen) websites in elkaar.